SKLADEM: Zásaditá kosmetika ReVital 24 a všechny typy GuaSha kamenů k masáži obličeje :-)

Krásná a zářivá pokožka v létě

Naše pokožka je se svými cca dvěma metry čtverečními naším největším orgánem a citlivě reaguje na vnější vlivy, jako je UV záření, suchý vzduch, horko, bodnutí hmyzem, kolísání teplot nebo vlivy prostředí a počasí.

Co můžeme dělat proti zarudnutí a otoku, proti nadměrnému pocení, proti svědění v letním parném období?

Zásaditými aplikacemi pomáháme pokožce vylučovat kyseliny a škodliviny. Naše mnohonásobně oceněná zásaditá pečující sůl MeineBase činí pokožku jemnou na dotek a snižuje pocení a otoky. Chladivé zásadité obklady pomáhají při spálení a svědění.

Nejlepší recept na svěží pleť: Pijte dostatek vody a ulevte organismu pomocí zásaditých koupelí v MeineBaseTen funguje jako magnet na kyseliny a podporuje přirozené odkyselení organismu a posiluje lipidový ochranný plášť. Na koupele, peelingy, masáže a mnoho dalších zásaditých ošetření. Tip: Užijte si chladivou zásaditou koupel chodidel venku – třeba na terase.

Pro osvěžující sprchu doporučujeme náš zásaditý sprchový gel BasenSchauer.

Používejte také pleťovou vodu MiraVera bohatou na kyslík. Pečuje a zklidňuje zarudlou a namáhanou pokožku například po bodnutí hmyzem nebo po intenzivním slunění.

Nezapomeňte také na péči zevnitř. Pokud máme nedostatek důležitých živin, projevuje se to i na vzhledu. Proto doporučujeme lžičku WurzelKraftu několikrát denně. Rozmanitost vitálních látek rostlinného původu nám poskytuje optimální všestrannou péči nejen o pokožku, ale o celý organismus.


Vyzkoušejte náš Letní balíček pro krásně opálenou a hebkou pokožku

 Letní balíček obsahuje

  • 1. WurzelKraft 150 g - booster pro skvělé dlouhotrvající opálení, zásaditá super potravina
    2. MeineBase 750 g zásadito-minerální sůl s pH 8,5 pro pružnou a hebkou letní pokožku a super peelingový efekt
    + ZDARMA BasenSchauer 100 ml sprchový gel neutralizuje zbytky chlóru na pokožce, skvěle osvěží a pleť je sametově jemná, skvělý po sportu a na cesty

Tipy pro zásadité léto:

Zásadité ochlazení pro vaše chodidla
Koupele chodidel se zásadito-minerální solí MeineBase pro osvěžení, ochlazení a zklidnění chodidel v letní sezóně působí opravdu zázračně. Náš tip: příjemné svěžesti dosáhnete přidáním několika kapek osvěžujícího éterického oleje, např. mátového.

MeineBase pro sametově jemnou pleť
Využijte MeineBase pro perfektní peeling. Odstraňte odumřelé buňky a stimulujte mikrocirkulaci pokožky – největšího vylučovacího orgánu a přivítejte hladkou letní pleť! Náš tip: pro obzvláště jemný peeling ve sprše použijte BasenSchauer v kombinaci s MeineBase v poměru 2:1.

Pro nohy lehké jako pírko po celý den
Zásadité návleky namočené v MeineBase uvolňují jemně a efektivně váš organismus. Unavené a oteklé nohy nemají šanci.

Dejte sbohem hliníku v deodorantech
Chcete vyzkoušet přírodní deodorant? Promíchejte špetku MeineBase s trochou vody v dlani a aplikujte do podpaží. Zůstanete svěží celý den bez ucpání důležitých potních žláz.

Zásaditá osvěžující sprška
BasenSchauer s vysoce kvalitními přísadami, jako je aloe vera, přírodními minerály a bylinnými extrakty pro sametově jemnou pleť a svěží pocit po celý den. Zvláště po pobytu v bazénu mohou být na pokožce zbytky chlóru zásaditou péčí neutralizovány a pokožce se uleví.

Omnimolekularita pro krásné opálení
WurzelKraft je antialergikem a analgetikem par excellence. Potravina s bioaktivními látkami posiluje a regeneruje organismus. Kromě toho nám poskytuje všechny potřebné vitamíny a pomáhá dosáhnout záviděníhodné letní pokožky a dlouhotrvajícího opálení.

Ochutnejte také naše Zásadotvorné organické potraviny. Více informací o zásadité stravě se dočtete zde.