Odkyselte svoje nohy

Trápí Vás pocit těžkých nohou, otoky, suchá pokožka na chodidlech nebo celulitida? Víte, že tyto problémy způsobuje překyselení organismu?

Máme pro Vás tip, jak si od těchto problémů ulevit - vyzkoušejte Zásadité punčochy od P. Jentschury. V balení naleznete 2 páry punčoch - jeden vnitřní, který se namáčí do roztoku se solí MeineBase a vnější vlněné, které se natahují na mokré punčochy, ochrání oděv a postel před vlhkem a krásně nohy prohřejí.  Zásadité punčochy jsou skvělým pomocníkem k odkyselení organismu během spánku. Navíc oceníte, že bude v punčochách Váš spánek klidnější a hlubší a ráno se budete cítit odpočatí a zregenerovaní.

  • pro atraktivní a krásné nohy a chodidla
  • proti těžkým a bolavým nohám
  • redukují projevy celulitidy
  • regenerace po sportu
  • pro klidný spánek

 

Naše zákaznice paní Renáta z Hranic na Moravě se s námi podělila o svou zkušenost:
„Nyní se mi osvědčily punčochové návleky na nohy, které jsem používala občas pro úlevu od unavených a oteklých nohou. Je to asi 3 týdny, co jsem začala punčochy používat pravidelně každý den na noc. K tomu pravidelně každý den tělo kartáčuji. Nikdy jsem nezažila větší úlevu pro mé nohy, u kterých řeším otoky již několik let a ani lékaři mi nepomohli. Nohy jsou lehčí, nejsou oteklé a ani v průběhu dne neotečou. Celkově jsou nohy štíhlejší a hladší :-). Mívala jsem dny, kdy jsem odcházela z práce a neobula své bot. Koupel v zásadité soli MeineBase, ať již celého těla nebo pouze nohou, přináší okamžitou úlevu. Po koupeli celého těla je člověk jak vyměněný.

Vím, že mnoho žen trápí otoky nohou a ani netuší, jak jednoduchou cestou se svého trápení můžou zbavit, a co je na tom nejúžasnější, že vše můžete absolvovat doma!! Mnohokrát jsem zažila bolesti nohou a nemáte možnost žádné okamžité pomoci. Kdo nezažil bolest oteklých nohou nepochopí velechválu Vámi nabízených punčoch."

Použití:

  1. Rozpustíme 1 vrchovatou čajovou lžičku MeineBase – koupelové soli v ½ - 1 litru horké vody.
  2. V solné roztoku namočíme vnitřní zásadité punčochy.
  3. Punčochy poté velmi důkladně vyždímáme.
  4. Navlékneme si vlhké punčochy a přes ně natáhneme vnější vlněné punčochy.
  5. Pokud máte studená chodidla, doporučujeme zahřívací láhev.
  6. Vnitřní punčochy vyperte po každém použití.
  7. Zásadité punčochy můžete použít také jako rukávy.

Doba použití:

Zásadité punčochy slouží ve všech klidových fázích dne nebo v noci k relaxaci a dobrému spánku. Jsou příjemné na nošení, nestahují a zlepšují Váš dobrý pocit bez dalšího nároku na Váš čas. Můžete je nosit na rukou i nohou.

Lokální úleva přes pokožku

Kůže je náš největší vylučovací orgán a významně přispívá k tomu, že kyseliny a další škodliviny jsou z našeho těla odstraňovány potními a mazovými žlázami.

Zásadité zábaly fungují na principu vyrovnávání pH: při dlouhodobém používání (nejlépe několik hodin) působí jako „magnet na kyseliny“ – na jedné straně zásaditý zábal, na druhé straně vylučování kyselin skrze pokožku. Zásadité zábaly v podstatě škodliviny jemně vytáhnou z těla, a tím podpoří vylučovací funkci organismu a uleví mu.

V závislosti na oblasti zdravotních potíží lze problémy na konkrétním místě zmírnit.