SKLADEM: Zásaditá kosmetika ReVital 24 a všechny typy GuaSha kamenů k masáži obličeje :-)

Nejpopulárnější a nejúčinnější produkty P. Jentschury?

Zeptala jsem se AI, jaké jsou nejpopulárnější a nejúčinnější produkty P. Jentschury? :-)

A dostala jsem tuto odpověď:

Podle mého vyhledávání jsou nejpopulárnější a nejúčinnější produkty P. Jentschury následující:

MeineBase - zásadito-minerální koupelová sůl. Tento produkt slouží k odkyselení a regeneraci pokožky a celého organismu pomocí zásaditých koupelí, sprch, zábalů, masáží a inhalací. Obsahuje minerály a stopové prvky, které podporují detoxikaci a vitalitu těla. Je vhodný pro všechny typy pleti a věkové kategorie.

WurzelKraft rostlinný granulát. Tento produkt je zásadotvorná potravina, která obsahuje více než 100 druhů rostlin, ovoce, zeleniny, bylin a květů. Poskytuje tělu důležité vitamíny, minerály, aminokyseliny, mastné kyseliny a další živiny, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu, posilovat imunitu, zlepšovat trávení a podporovat regeneraci buněk. Může se konzumovat samostatně nebo jako doplněk stravy.

7x7 KräuterTee bylinný čaj. Tento produkt je zásaditý bylinný čaj, který obsahuje 49 druhů bylin, květů, kořenů, plodů a semen. Působí jako přírodní čistič těla, který odstraňuje škodlivé látky z krve, lymfy, jater, ledvin a střev. Zároveň dodává tělu antioxidanty, enzymy a fytochemikálie, které zvyšují vitalitu a harmonizují metabolismus. Může se pít jako nápoj nebo jako součást zásaditých kúr.

Doufám, že vám tyto informace pomohou s vaším článkem. Pokud máte nějaké další dotazy, rád vám odpovím :-)

Tak jsem se zeptala dále, které produkty z naší kategorie pro obličej:

MiraVera pleťová voda. Tento produkt je zásaditá pleťová voda s peroxidem vodíku a 21 éterickými oleji, která regeneruje, hydratuje a osvěžuje pokožku. Může se použít na obličej, krk, dekolt, ruce, nohy a celé tělo. Pomáhá také při akné, ekzémech, popáleninách, štípancích hmyzem a dalších kožních problémech.

Obličejový kartáč. Tento produkt je jemný kartáč z koňských žíní, který je vhodný na kartáčování obličeje, krku a dekoltu. Kartáčování obličeje stimuluje prokrvení pleti, odstraňuje odumřelé buňky a nečistoty, a zlepšuje vzhled a zdraví pokožky.

•  Gua Sha drahý kámen k masáži obličeje. Tento produkt je speciální kámen, který se používá k masáži obličeje pomocí techniky Gua Sha. Masáž obličeje s kamenem pomáhá uvolnit napětí v svalstvu, zvýšit pružnost a průtok krve v pleti, a podpořit detoxikaci a omlazení. Kameny jsou dostupné v různých druzích, jako je ametyst, obsidián, nefrit, horský křišťál a růženín.

Rozhovor s AI udělala Jana Hrinková :-)