SKLADEM: Zásaditá kosmetika ReVital 24 a všechny typy GuaSha kamenů k masáži obličeje :-)

Zhubněte odkyselením

Odkyselení přináší vysněnou postavu

Vyrovnaná acidobazická rovnováha se stará o atraktivní vzhled

Téměř všechny ženy si toužebně přejí krásnou pleť, ploché bříško a vypnutá stehna. Muži zase chtějí silné ruce, široká ramena a atletickou postavu.  

Tloušťka v důsledku překyselení

Jak se bohužel málo ví, nejen velké množství kalorií, ale také překyselení působí na naši postavu jako „zabiják“. „Kalorie a kyseliny mají něco společného – oba ruinují postavu a mohou v nejhorších případech způsobit různá onemocnění“, říká Dr. h. c. Peter Jentschura, renomovaný autor knih o zdraví. V boji proti nadváze, deformaci postavy a celulitidě vykazují jednostranné diety a sportovní úsilí jen částečný účinek. Neboť se neví, že v tukových zásobách je uloženo velké množství kyselin a jedů. Tyto škodliviny, které jsou navázané na minerální látky, vodu a tuk, jsou zde uloženy. Zanesením organismu struskou trpí nejvíce tzv. usazovací typ látkové výměny. Toto zanesení má jak své příčiny, tak samozřejmě i následky. Příčinami zanesení organismu škodlivými usazeninami jsou v první řadě již zmíněné škodliviny z nezdravých nebo příliš kalorických potravin, znečištěného životního prostředí a nadměrné psychické a fyzické zátěže. Dalším důvodem zanesení organismu je nadměrná konzumace cukru a soli.

Tak zvané zanesení struskou je vytvoření soli, tedy sloučeniny jedu nebo kyseliny s neutralizující minerální látkou. Při dostatečné výživě bohaté na minerální a vitální látky jsou obě ledviny schopné takovéto molekuly škodlivin vyloučit. V případě naší moderní civilizační stravy to možné není, takže se tyto soli, které lidově nazýváme strusky transportují do tuku, do břišního a ledvinového tuku, který obklopuje ledviny a střeva, ale také do podkožního tuku, později také do pojivové tkáně a do svalů. Tam potom způsobují nejrůznější problémy. Začíná to celulitidou, zvýšením hmotnosti a otoky. Ale vede to také ke dně a revmatu nebo v konečném stádiu dokonce k vředům, jako je bércový vřed nebo diabetická noha. S „Trojskokem odkyselení“ dle Dr. h. c. Petera Jentschury se však podaří tyto problémy trvale vyřešit.

Trojskok odkyselení

Detoxikace a odkyselení organismu jsou rozhodujícím krokem na cestě za úspěšnou redukcí tělesné hmotnosti a pro pevné a zregenerované tělo. Za účelem cíleného rozpuštění strusek doporučuje Peter Jentschura „Trojskok odkyselení“.

1. Čaj 7x7 KräuterTee rozpustí díky své speciální receptuře uložené škodliviny na původní složky a propláchne naše orgány a buňky.


2. 
Zásadotvorné vitální a minerální látky z WurzelKraftu, zajistí bezpečné odvádění reaktivovaných kyselin z těla. Během provádění „Trojskoku odkyselení“ by měla být naše strava bohatá na vitální látky, a také na energii. Tento dostatek energie získáme konzumací čerstvých neupravovaných potravin, zvláště ovoce a zeleniny. Zároveň musíme dbát na to, aby strava obsahovala co nejméně škodlivin.


3. 
Pomocí zásadité péče o tělo s koupelovou solí MeineBase je možné dosáhnout účinného vylučování škodlivin prostřednictvím pokožky a sliznic. Zásaditá péče o tělo vytahuje z organismu kyseliny a škodliviny na základě principu vyrovnávání koncentrace. Škodliviny rozpustné v tucích se vylučují pomocí mazových žláz a škodliviny rozpustné ve vodě pomocí potních žláz. Zásaditá péče o tělo je tudíž přírodní péčí a je to nejúčinnější očista těla. Vylučování škodlivin podpořené alkalitou přitom začíná v pokožce, avšak při dlouhotrvajících koupelích pokračuje až do svalů a orgánů.

Přehodnocení životního stylu

Aby úspěch neměl krátkého trvání, měl by člověk podle názoru P. Jentschury dlouhodobě změnit veškeré stravovací návyky a životní zvyklosti.  „Kdo na vlastním těle jednou zažil, jak se člověk po detoxikační kúře cítí jako znovuzrozený, bude ji provádět pravidelně a kriticky přehodnotí svoje dosavadní „kyselinové neřesti“, o tom je zcela přesvědčený. Přitom však nejde o to, že již nikdy nemůžete jíst maso, sýr nebo vejce, nýbrž že si najdete zdravou a chuťově příjemnou ideální střední cestu mezi kyselinami a zásadami. Zhruba 80 procent zásadité stravy a 20 procent potravin s obsahem kyselin, to je ideální poměr stravovacího stylu, který podporuje zdraví a dobrou postavu.