SKLADEM: Zásaditá kosmetika ReVital 24 a všechny typy GuaSha kamenů k masáži obličeje :-)

Silná imunita vůči virům a bakteriím

Je jen otázkou času, kdy se dostaneme do styku s nějakým virem nebo bakterií. O tom, zda nám uškodí a v jakém rozsahu, rozhoduje náš imunitní systém a síla našich buněčných stěn – membrán.

Imunitní systém je velmi citlivý a může být narušen například stresem nebo překyselením organismu způsobeným škodlivinami a jedy z nezdravého způsobu života. Buněčné membrány správně fungují pouze v případě, že jsou obklopeny krví, lymfou a buněčnou tekutinou s dostatečně vysokou zásaditou hodnotou pH. Tato hodnota by se měla optimálně pohybovat v rozmezí 7,25 – 7,45. Pojďme tedy posílit naše buněčné membrány, a tím i naši odolnost a imunitní systém, prostřednictvím zásadotvorných potravin. Současně je důležité podporovat vylučování kyselin a škodlivin z těla zásaditou péčí o tělo.

Jak lze imunitu posílit?

Dr. Jentschura doporučuje „Trojskok odkyselení“, protože detoxikace a odkyselení organismu jsou skvělé k posílení imunity.

Prvním krokem je rozpuštění dlouhodobě usazených škodlivin a propláchnutí našich orgánů a buněk bylinkovým čajem. Denně bychom měli popíjet 0,5 – 1 litr zásaditého čaje 7x7 KräuterTee, který rozpustí díky své speciální receptuře uložené škodliviny na původní složky, které jsou poté lépe vylučitelné.

U dlouhodobě překyseleného organismu doporučuje Dr. h. c. Peter Jentschura zásadotvornou stravu, která podporuje regeneraci imunitního systému.

Druhým krokem je proto konzumace rostlinného granulátu WurzelKraft. Ten obsahuje více než 100 různých druhů ovoce, zeleniny, koření, semínek, bylin a květový pyl. Toto složení dodává organismu skutečně všechny vitální látky, které právě ve své individuální situaci potřebuje, např. vitamín C a železo, které jsou nepostradatelné pro imunitní systém. Navíc květový pyl je na základě obsažených látek známý jako „zázračný prostředek“. Jednotlivé složky granulátu jsou jen usušené a nasekané nebo rozemleté a mají velmi vysokou biologickou využitelnost v porovnání s izolovanými minerálními preparáty. Rostlinný granulát můžete konzumovat samostatně mezi hlavními jídly nebo také jako vylepšení k různým jídlům, jako jsou saláty, polévky, chléb, ovocné saláty nebo zeleninová a bramborová jídla. Zásadotvorné vitální a minerální látky z WurzelKraftu také zajistí bezpečné odvádění reaktivovaných kyselin z těla.

Třetím krokem je vylučování kyselin a škodlivin prostřednictvím pokožky a sliznic pomocí zásadité péče o tělo s minerální koupelovou solí MeineBase. Zásaditá péče o tělo vytahuje z organismu kyseliny a škodliviny na základě principu vyrovnání koncentrace. Škodliviny rozpustné v tucích se vylučují pomocí mazových žláz a škodliviny rozpustné ve vodě pomocí potních žláz. Zásaditá péče o tělo je tudíž přírodní péčí a je to nejúčinnější očista těla – začíná v pokožce, avšak při dlouhotrvajících koupelích pokračuje až do svalů a orgánů. Výborné jsou koupele celého těla, nohou, peelingy, masáže, výplachy, kloktání. Sůl se používá také na přípravu roztoku, ve kterém se namáčí speciální obkladové textilie a zásadité punčochy. Ty jsou skvělou alternativou, pokud nemáte doma vanu.

Tipy pro zdraví:

-          Jezte alespoň 30 g vlákniny denně – vyživuje užitečné střevní bakterie
-          Probiotika a probiotika mají pozitivní vliv na střevní mikrobiom
-          Omega-3 mastné kyseliny z kvalitních tučných ryb mají protizánětlivý účinek a posilují imunitu
-          Provádějte pravidelné koupele v soli MeineBase a kartáčujte se
-          Kloktejte a vyplachujte nos a ústa zásaditým roztokem se solí MeineBase pro udržení zdravých a odolných sliznic
-          Kyslíkový sprej MiraVera obsahuje éterické oleje s antivirovými a antibakteriálními účinky. Aplikujeme na pokožku nebo sliznice 

Kdo si tyto tipy vezme k srdci a zkombinuje zásaditou výživu se zásaditou péčí o tělo, posiluje trvale svůj imunitní systém, a tím také vlastní tělesné a duševní zdraví!

www.regenerujte.cz